Testi i shpejtësisë së internetit

Ping:
0.00
ms
Jitter:
0.00
ms

Shpejtësia e shkarkimit

Shpejtësia e ngarkimit

Adresa juaj IP

Çfarë është një test i shpejtësisë në internet?

Testet e shpejtësisë së internetit janë në fakt teste me brez të gjerë. Wikipedia e përmbledh bukur: "Në telekomunikacion, brezi i gjerë është transmetimi i të dhënave me gjerësi të gjerë brezi që shfrytëzon sinjalet në një përhapje të gjerë frekuencash ose disa frekuenca të ndryshme të njëkohshme, dhe përdoret në lidhjet e shpejta të internetit." Këtu në InternetSpeed.my ne e marrim seriozisht këtë dhe punojmë vazhdimisht për ta bërë këtë mjet sa më të thjeshtë që të jetë e mundur duke ofruar një test që tregon shpejtësinë tuaj të shkarkimit në internet, shpejtësinë tuaj të ngarkimit në internet, ping, nervozizëm dhe adresën tuaj IP të gjitha klikimeve një buton.

Nëse ju pëlqen InternetSpeed.my, ndajeni!

Shikoni mjetet tona të tjera të testimit:

Microphone Test WebcamTest.io

© 2024 InternetSpeed.my