Тест за брзина на Интернет

Ping:
0.00
ms
Jitter:
0.00
ms

Брзина на преземање

Брзина на Прикачување

Вашата IP адреса

Што е тест за брзина на Интернет?

Тестовите за брзина на Интернет се всушност тестови за широкопојасен интернет. Википедија убаво го сумира „Во телекомуникациите, широкопојасен интернет е пренос на податоци со широк опсег што ги искористува сигналите на широко распространување на фреквенции или неколку различни истовремени фреквенции и се користи во брзи интернет конекции“. Овде, на InternetSpeed.my , го сфаќаме тоа сериозно и постојано работиме за да ја направиме оваа алатка што е можно поедноставна, нудејќи тест кој ја прикажува брзината на преземање на интернет, брзината на испраќање на интернет, пинг, нервоза и вашата IP адреса со сите кликнувања. едно копче.

Ако ви се допаѓа InternetSpeed.my споделете го!

Проверете ги нашите други алатки за тестирање:

Microphone Test WebcamTest.io

© 2024 InternetSpeed.my